Barneombudets åremål 2018-2024

Barneombud Inga Bejer Engh

Barneombud Inga Bejer Engh sitt åremål varer fra 2018-2024. Hun fortsetter i stillingen som barneombud frem til 15. april 2024.

Bejer Engh har takket ja til stilling som assisterende sjef i Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

- Frem til jeg tiltrer min nye stilling vil jeg ha full oppmerksomhet på å gjennomføre så mye som mulig til det beste for barns interesser i samfunnet. Jeg kommer fortsatt til å stå på for å få myndighetene til å ta forpliktelsen i Grunnloven om barnas beste på alvor, sier hun.

Barneombud Inga Bejer Engh er jurist og har lang erfaring som statsadvokat og dommer. Hun har i sine år som barneombud hatt en målsetting om å styrke implementeringen av Grunnloven § 104, og arbeidet for at vurderingene av barnets beste må styrkes i forvaltningen.

Før Engh ble barneombud jobbet hun som tingrettsdommer i Oslo tingrett. Hun har også jobbet 12 år som statsadvokat ved Oslo statsadvokatembeter, og flere år som politiadvokat.

Se Barneombudets satsingsområder

Informasjonskapsler

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer

Nyhetsbrev