Disse kan hjelpe deg i jula

Jul er for mange en høytid der man kan være sammen med familien, gå rundt juletreet og kose seg. Men for mange kan det også være en høytid som overskygges av ensomhet eller vanskelige tanker.

Har du noen bekymringer eller vanskelige følelser er det viktig at du søker hjelp. Her har vi samlet noen av hjelpetjenesten som har åpent i jula:

  • Alarmtelefonen for barn og unge 116 111.
    Alarmtelefonen er en gratis telefon for barn og unge som er utsatt for vold, overgrep og omsorgssvikt. Alarmtelefonen er døgnåpen hele året og besvarer også henvendelser på chat, e-post og sms. Se 116111.no.
  • Ung.no sin spørretjeneste er åpen i jula. Der kan du spørre om alt som handler om bekymringer og vanskelige tema. Les mer om det tilbudet som ung.no har i jula her.
  • Kors på Halsen sin chat og telefon er åpen i jula. Her kan du prate med eller skrive til voksne som er frivillige i Røde Kors. De hører på det du har å si og hjelper deg om du vil.
  • BaRsnakk har åpent hele romjula. Den er driftet av organisasjonen Barn av rusmisbrukere.
  • Snakkompsyken.no har åpent noen dager i romjula.

ung.no finner du en komplett oversikt over chattetjenester som er tilgjengelig. Også på våre sider for barn og unge finner du informasjon om hjelpetjenester- og tilbud.

Informasjonskapsler

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer

Nyhetsbrev